Cursus Basisvakbekwaamheid HorecaVakbekwaamheid Horeca

 

De cursus Cafébedrijf bestaat uit de cursus Basisvakbekaamheid Horeca en Sociale Hygiëne. Zie voor cursus- onderwerpen de cursus Sociale Hygiëne.

De Cursus Basisvakbekwaamheid Horeca kun je beschouwen als dé basiscursus voor de Horeca en is een absolute must als je een eigen horecabedrijf hebt of wilt starten!

Doel Cursus

Na het volgen van de Cursus Basisvakbekwaamheid Horeca beschik je over alle benodigde basiskennis om in een horecabedrijf werkzaam te zijn. Je leert alles over bieren, wijnen, serveren, gastvrijheid en nog veel meer. Deze onderwerpen worden op een praktijkgerichte manier behandeld.

Inclusief Certificaat van Deelname

Aan het einde van de cursus maak je een schriftelijke toets bestaande uit 50 meerkeuzevragen. Wanneer hier een voldoende voor is behaald, ontvang je het HSN Certificaat van Deelname.

Voor wie?

Voor alle toekomstige of startende ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers, maar ook voor mensen die puur uit interesse in de Horeca de cursus willen volgen.

Toelatingseisen

Er is geen vooropleiding vereist.

Cursusonderwerpen

  • gastvrijheid en de markt van vraag en aanbod
  • serveren en afruimen, verkooptechniek, omgaan met klachten
  • drankenkennis: bier, wijn, port, sherry, vermouth, gedistilleerd, cocktails
  • eetwaren, keukenapparatuur, hygiëne en (brand)veiligheid

 

  • De Cursus Basisvakbekwaamheid Horeca kost € 175,- All-inclusive, excl. SVH examengeld

  • De Cursus Cafébedrijf kost € 275,- All-inclusive, excl. SVH examengeld

HSN heeft geen verborgen kosten. De cursuskosten zijn inclusief alle kosten zoals Certificeringskosten, cursusboek(en), lesmateriaal, online proefexamens, examentraining en huiswerkservice. Bovendien is HSN erkend door het CRKBO, daarom zijn al onze horecacursussen vrijgesteld van BTW. Dat scheelt je 21%!

  • De Cursus Basisvakbekwaamheid Horeca bestaat uit 6 huiswerklessen

  • De Cursus Cafébedrijf bestaat uit 10 huiswerklessen

Je bepaalt zelf op welk tijdstip je de lesstof doorneemt en wanneer je je huiswerk opstuurt.

Wanneer je in het bezit wilt komen van het volledige Diploma Cafébedrijf, dan kun je bij SVH de examens Basisvakbekwaamheid Horeca en Sociale Hygiëne doen. Als je al in het bezit bent van de Verklaring Sociale Hygiëne, hoef je alleen nog het examen Basisvakbekwaamheid Horeca te behalen. Wanneer je beide onderdelen behaald hebt, ontvang je het Diploma Cafébedrijf. Je bent zelf verantwoordelijk voor aanmelding voor het examen en je betaalt het examengeld rechtstreeks aan SVH.


Vakbekwaamheid Horeca

 

De basiscursus voor Horeca
Met online proefexamens
Je betaalt géén BTW


 

Direct inschrijven

Kunnen wij je helpen? Telefoonnummer: 076 - 52 33 666
Bel mij terug Mail HSN